Kyocera Stadion

Toegepaste oplossing: Themis Control & Management

 

Hoofdgebouw

Tijdens de wedstrijden vormen de zalen in het hoofdgebouw de ontvangstruimten van verschillende business-clubs. Op andere dagen doen ze dienst als flexibele ruimten voor congressen en events. AVEQ installeerde in de zalen, de openbare ruimtes en het stadion 54 beeldschermen, 6 beamers, 6 geluidsinstallaties, 1 stadiongeluidsinstallatie en 1 ontruimings- en omroepinstallatie.

Centrale en lokale bediening

De geluids- en beeldinstallaties in de zalen zijn zelfstandig te bedienen door middel van lokale bedieningspanelen en inputs. Tegelijkertijd zijn alle installaties ook centraal aan te sturen. Hiervoor zijn deze via het bestaande LAN-netwerk gekoppeld aan Themis Control. Dit systeem maakt het mogelijk elk beeldscherm en elke geluidsinstallatie te voorzien van eigen content. Deze content kan naar keuze bestaan uit een televisiesignaal, verschillende narrowcastingkanalen, input uit de televisiewagen, input van pc’s of bewegwijzering. Themis Control werkt met een intuïtief en eenvoudig te gebruiken centraal bedieningspaneel.

Content op maat weergeven

Er zijn zalen met meerdere monitoren. Met Themis Control kan op alle beeldschermen afzonderlijke content weergegeven worden. Zo is het mogelijk om naast bijvoorbeeld bewegwijzeringsinformatie op het ene scherm, op een ander scherm reclameboodschappen te tonen.

Gebruik tijdens persconferenties

Themis Control is ook ideaal voor persconferenties. Op het moment van een persconferentie is deze in het hele gebouw op alle beeldschermen te zien en via alle geluidsinstallaties te beluisteren. Met Themis Control zet je deze functie met één druk op de knop aan. Alle lokale input wordt dan automatisch overruled.