Innovatie

Innovatie op het gebied van Content & Signage

De gasten komen de locatie binnen, de apparatuur is inmiddels automatisch ingeschakeld, en men wordt verwelkomt middels het grote beeldscherm bij de entree. Hierop kan getoond worden hoe het programma in elkaar zit en -waar- men -hoe laat- verwacht wordt. De opmaak hiervan is naast kleur en lettertype ook voorzien van het bedrijfslogo van de klant, ter verhoging van de herkenbaarheid én omdat dit als gastvrij ervaren wordt.

In de muur naast de deuren van de verschillende zalen zit een klein beeldscherm waarop vermeld is wat daar die dag plaatsvindt, ook weer in huisstijl en met logo van de klant.

Als men dan de zaal betreedt, is op het presentatiescherm ook weer te zien in welke zaal men zich bevindt. Dit kan  aangevuld worden met een korte uitleg over hoe men zelf kan overschakelen naar een laptop of PC voor de presentatie.

Na gebruik ervan zal de installatie zich zelf uitschakelen, dit scheelt veel energie en gebruiksuren van de apparatuur, alsook personeel die dit anders zou moeten controleren en uitschakelen.

 

Innovatie op het gebied van Control & Management, aansturing en monitoring van alle AV apparatuur.

Naast de signage zoals boven beschreven zijn we in staat zalen middels eenvoudige ‘presets’ te koppelen, zowel v.w.b. beeld als geluid, maar men kan ook centraal bepalen welke content op willekeurig welk scherm te zien is. Ook op de presentatieschermen in de zalen. Dit alles kan weer in een agenda worden geplaatst, waardoor al deze acties automatisch worden uitgevoerd. Het blijft echter altijd mogelijk de verschillende ruimten met de hand te bedienen en separaat te gebruiken.

Op deze manier wordt energie bespaard, het gebruik vereenvoudigd, de arbeid teruggebracht, en dat terwijl de mogelijkheden toenemen.

Wat naast de eerder genoemde voordelen nog een belangrijke rol speelt, is dat deze opzet aanzienlijk voordeliger uitpakt dan wanneer men dezelfde mogelijkheden zou willen implementeren met op dit moment gangbare techniek.